WORKSHOP: Styrk deg selv!

Hvor godt kjenner du egentlig deg selv? Og hvorfor er det så viktig? I denne workshopen er formålet å gi deg en skikkelig boost. Du skal få utforske viktige sider ved deg selv — indre styrker, verdier, suksesser, lidenskaper og skjulte talenter. Gullet du ikke visste at du hadde. Kjernen din. Ressursene dine. Ditt autentiske jeg.

 Stikkord: Selvtillit, selvfølelse, autensitet, identitet, ressurser, historiefortelling.

Privat/bedrift

Ta kontakt for uforpliktende info og tilbud.

photo-1543682704-15adeb008ac4

WORKSHOP/foredrag: kom i gang med Mental trening

Hvordan stå stødig i en urolig verden med mye ytre press? Med mental trening får du verktøy til å utvikle mer mental robusthet. Få en grunnleggende innføring i de viktigste mentale ferdighetene og teknikkene, med effektive verktøy slik at du får det bedre og presterer bedre. Opplegget passer for grupper,  bedrifter og organisasjoner.

Blended learning: Workshopen kan kombineres med andre aktiviteter – individuelle samtaler og nettkurset «Slik får du bedre selvtillit»./Videocation.no

Ta kontakt for uforpliktende info og tilbud.

 

Nettkurs: Slik får du bedre selvtillit

Selvtillit er en viktig mental muskel vi kan trene opp. Selvtillit handler om å tro på egne evner og kvaliteter. Det er en grunnleggende muskel du trenger for å stå opp for deg selv, trives i livet ditt, forbedre prestasjoner og forfølge egne mål og drømmer. Kurset gir deg de viktigste teknikkene og begrepene. Det er delt inn i korte, praktiske moduler du kan ta hvor du vil — på bussen, på jobben eller hjemme. Du mottar et kursbevis etter gjennomført kurs. Produsert i samarbeid med Videocation.no.

IMG-2704-980x700

Skreddersydde foredrag & workshops

Ta kontakt om du ønsker mer skreddersydde løsninger, så finner vi et spennende tema som passer din bedrift eller organisasjon. Jeg er særlig opptatt av:

– Kraften i historiefortelling (hvordan skape styrkende indre fortellinger i en tid med så mange negative rundt oss)

– Mentale teknikker for økt motstandskraft, selvtillit og selvfølelse 

– Prestasjonsforbedring

 

 

 

IMG-7143-1024x683

Mentoring

Jeg tilbyr individuelle samtaler til privatpersoner, næringsliv og idrett. Ta kontakt for nærmere informasjon og timebestilling.

Face-to-face og digitale møter. 

IMG_2151-1024x1024

Samarbeid?

Samarbeid er spennende.! Ta kontakt for en uforpliktende prat.