"Hilde er tydelig, positiv og klok"
«Jeg kan virkelig anbefale Hilde som mentaltrener! Jeg satt igjen med en god følelse etter hver time, og merker at selvtilliten er blitt styrket. Hilde er tydelig, positiv og klok. Hun er en person du vil ønske å snakke med igjen og igjen. Jeg sto i en situasjon der jeg skulle gjøre noen vanskelige valg, og Hilde var en super samtale- og sparringspartner i dette. Jeg setter så stor pris på hjelpen jeg har fått av Hilde, og bruker henne gjerne igjen.».
- FRILANSER
"En av de beste investeringene
jeg har gjort"
Jeg har brukt Hilde i 2-3 år nå, og føler en stor utvikling både som person og idrettsutøver. Siden vi startet, føle jeg rent praktisk at jeg har fått bedre kommunikasjon med dem rundt meg, bedre fokus, høyere selvtillit og bedre selvinnsikt. Dette handler blant annet om å evaluere meg selv for å vite hva jeg må jobbe med for å bli bedre. Dette kan være både på og utenfor banen. Hun har stor kompetanse når det kommer til fokus både i hverdagen og som utøver, og hennes ledererfaring gjør at hun også er flink til å forstå hvordan man kan forbedre opp mot medarbeidere, ledere og andre. Vi har hatt fokus både på det å forbedre kommunikasjonen med andre og prestasjonen på banen, og det har hjulpet meg veldig. Det kan sies å være en av de beste investeringene jeg har gjort, og jeg anbefaler andre å prøve det ut. Ulike situasjoner vi har jobbet med er for eksempel det å gå inn i en prestasjon sikker og fokusert på det man skal gjøre. Der jeg tidligere var usikker, føler jeg nå at jeg har en større indre ro, stoler mer på meg selv og klarer å gjennomføre med mer fokus og selvtillit. Dette kommer gjennom teknikker som Hilde har lært meg, blant annet avspenning og visualisering. God kommunikasjon med andre og mentale verktøy som fokus og selvtillit gjør at man kan prestere bedre på alle arenaer, og er noen av de klart viktigste suksessfaktorene innenfor alle bransjer.
- Daniel, profesjonell fotballspiller


"After 4 months I couldn’t be more proud of what we have achieved"

«My life in the middle of the year was in a mess, I felt low, down and in a way out!  I didn’t know which way to go.  My private life was a mess, my business had not much direction and mentally I was struggling.  I had reached a point of change!  I was looking for a female coach who could really listen me, give me the direction and the kick in the way that I wanted.  I had followed Hilde for some time on social media.  I wasn’t just looking for anybody. I was looking for someone special. The type of person you just cannot find anywhere.  I did my research and employed Hilde to help me, to then then my life around, answer all my questions and point me in the direction of my greatness!  Yes when I was low I believed there was a greater calling for me, and Hilde was the one to help.  In the last 4 months Hilde has worked with me every week looking at me the person as a whole and implemented a strategy to get me on that path to greatness.  After 4 months I couldn’t be more proud of what we have achieved. My personal life is great, my mind is so sharp and clear, my business is so the best and that’s down to the work I did every week with Hilde. It’s takes a lot of discipline to do the work, but she guided me and was always there for me.  So I’m grateful for that and my journey to greatness.  I’m so happy your always part of my team, Hilde. Thank you. 🙏

- Mark Davies PGA Advanced Golf Professional

"Ønsker du et sterkt mindset med riktig fokus, vil jeg anbefale Hilde på det sterkeste"
Det å jobbe med Hilde har vært veldig positivt og en utviklende periode for meg. Hun er engasjerende, har mye humor og har blikk for detaljer og nyanser som gjør at de små skrittene blir store steg mot en varig endring. Ved bruk av visualisering og indre dialog, samt å ha fokus på hva man skal være fornøyd med, gjorde at jeg styrket både selvtillit og mindset. Dette er Hilde god på. Så ønsker du et sterkt mindset med riktig fokus, vil jeg anbefale Hilde på det sterkeste.»
- Ingvild
"Jeg bruker henne gjerne mer"
Hilde Beate hjalp meg å strukturere og få oversikt over flere områder i en utfordrende periode som frilansjournalist. Hun hjalp til med verktøy for finne positive ting hver dag. Jeg bruker henne gjerne mer.
- Frilansjournalist
"En unik balanse mellom utfordring og støtte, varme og trygghet har gitt meg en «ny vei» å ferdes på"
Gjennom digitale møter har mine ressurser blitt tydeligere for meg. Jeg har gode effektive verktøy som fungerer når utfordringene kommer.
- Eva, styrer i barnehage
"Mentaltrening med Hilde har gitt meg ro i kroppen og styrke til å takle enorme utfordringer"
Mentaltrening med Hilde har gitt meg ro i kroppen og styrke til å takle enorme utfordringer da hele grunnfundamentet i livet mitt ble revet bort. Vi har jobbet med diverse teknikker, som målsetting, fokus, selvtillit… ta grep når alt bare raser sammen. Hilde er en meget inspirerende og dyktig coach. Hun hjelper deg med å få ting i riktig perspektiv, se muligheter du kanskje ikke har vært klar over, prioritere slik at man kommer videre. Etter mental trening med Hilde føler jeg mer kontroll og ro. Jeg har kommet styrket ut av situasjonen og med bedre søvnkvalitet og livskvalitet. Hilde er så tilstede i coachingen, hun er ikke pressende, men en dyktig samtalepartner som kan faget sitt. Bak coachrollen merker man det ligger en varm, trygg person med hundre prosent interesse for mennesker og det hun jobber med. Jeg anbefaler virkelig Hilde som coach.
- Kvinne (50)
"Der jeg før var usikker i visse situasjoner, har jeg nå blitt sikrere og sterkere"
Hilde har vært veldig flink med å legge til rette for mentale teknikker som jeg kan bruke. Hun var veldig konkret på hva jeg burde gjøre og hvordan jeg kan sette opp teknikkene i en plan som var veldig behjelpelig. Mental trening med Hilde har hjulpet meg med å ha gode vaner før, under og etter trening og ellers i hverdagen. Der jeg før var usikker i visse situasjoner har jeg nå blitt sikrere og sterkere grunnet mental trening.
- Agami Daniel Hando, profesjonell fotballspiller
"Situasjoner som jeg før så på som stressende håndterer jeg nå"
Jeg bestemte meg å gå til en mentaltrener i 2018 på grunn av at jeg satser på landeveissykling. Jeg hadde et ønske om å bli sterkere mentalt. Etter jeg begynte å gå hos Hilde har jeg fått en ny forståelse av hva mentaltrening kan bidra til. Mentaltrening for meg har ikke bare hjulpet meg på idrettsarenaen, men også i hverdagen. Jeg har fått meg mentale verktøy. Situasjoner eller tanker jeg før så på som stressende og vanskelig håndterer jeg nå med disse verktøyene, dette gir et sterkere selvbilde og tankesett. Tusen takk for å ha hjulpet meg til å få «sterkere hode» på idrettsarenaen og i hverdagen.
- Stine-Marie Snortheim (20), landveissyklist
"Jeg fikk innmari god hjelp til å takle overgangen"
Jeg tok kontakt med Hilde da jeg ble AFP-pensjonist for snart to år siden. Overgangen til AFP kom litt brått på meg, og jeg befant meg plutselig i en «Kleiner mann — was nun»-situasjon. Jeg fikk innmari god hjelp av Hilde til å takle overgangen; hun fant raskt ut hva som var mine utfordringer. Vi ble enige om en timeplan med litt jobb, treningsaktiviteter, sosiale avtaler osv. Dette fungerte veldig bra. Jeg går fortsatt hos Hilde; nå er hun coach og mentaltrener for meg. Hun er en utmerket samtale- og diskusjonspartner om mange forskjellige sider ved livet, både praktiske ting og mer eksistensielle. Stressituasjoner forsvinner eller reduseres betydelig, når jeg har vært hos Hilde. Oppsummert: Hun er en glimrende coach og mentaltrener!
- Atle (64), pensjonist
Previous slide
Next slide