Om meg

Ja, hvem er jeg? For å begynne med det formelle: Jeg er utdannet medieviter fra Universitetet i Oslo og er sertifisert coach og mental trener. Jeg har mitt eget firma, og vet neimen ikke helt hva jeg skal kalle meg… skribent/foredragsholder/mentor? Ja, det er ganske dekkende. Jeg holder workshops og foredrag, og er  mentor for alle som ønsker en erfaren sparringspartner. Jeg har tidligere jobbet med både u-landslag herrer i basketball og individuelt med basketballspillere og fotballspillere med proffkarrierer i utlandet. 

Historiefortelling er kjernen i det jeg driver med. Jeg er opptatt av de indre historiene du forteller til deg selv og hvordan de påvirker både livskvalitet og prestasjoner. I samarbeid med videocation.no har jeg utviklet nettkurset Slik får du bedre selvtillit, som gir deg en nyttig innføring i den viktige mentale muskelen vi trenger for å tro på oss selv og tørre å forfølge egne mål og drømmer.

Jeg er også opptatt av de historiene mellom oss som knytter oss sammen. Jeg har lang erfaring som redaktør i media, fortrinnsvis Kamille og KK. Jeg er i dag hovedmentor på Journalistskolen.no. og skriver mye selv. Jeg tilbyr skrivehjelp for de som ønsker hjelp til å fortelle engasjerende historier, og har bistått forlagshus og podcastprodusenter i alt fra «pimping» av språk til manusutvikling. Har også skrevet en bok på oppdrag: «Snø», om det store innendørs skianlegget på Lørenskog.

I historiene jeg selv skriver, liker jeg å kretse rundt eksistensielle spørsmål som: Hva er viktig? Hva gir mening og glede? Jeg deler gjerne av egne sårbarheter, for kanskje kjenner du deg igjen. Jeg er ikke så glad i uttrykket «å bli den beste versjonen av meg selv». Det er garantert mye jeg kan forbedre, men jeg ønsker ikke å bidra til et rastløs jag der livet blir et evig forbedringsprosjekt. At jeg er den beste versjonen av meg selv, betyr kanskje bare at jeg er flink til å tilpasse meg samfunnets forventninger og krav. Jeg er mer opptatt av begreper som selvaksept og det å være min egen målestokk.. I dette ligger det mye potensiell vekst, slik jeg ser det. Også om du vil forbedre prestasjoner. Du vokser i erkjennelsen av at du er god nok. 

Jeg drar ofte til Risør der jeg har et gammelt sørlandshus. Litt snurrig at jeg drar akkurat dit, siden jeg kommer fra Grimstad, «sørlandets perle». Men perler finnes overalt. Det siste året har jeg holdt på med et bokprosjekt som planlegges utgitt i løpet av 2024. Mer info kommer, men jeg ville ikke bli veldig overrasket om boka handler om hvordan du kan styrke historiene inni deg. 

Ta gjerne kontakt om du ønsker mer info om hva jeg kan tilby av tjenester.

"Min filosofi er at du vokser i erkjennelsen av at du er god nok."