Velkommen hit!

…Og til mitt univers! Jeg er en mental PT, for jeg jobber med å styrke de mentale musklene. Andre hatter: Coach, mentor, lederutvikler, storyteller, skribent, foredragsholder og kursholder. Hatter får nå være hatter. Det viktigste er at jeg er et menneske som brenner for positiv endring og det å spre kunnskap om dette. Jeg ønsker å inspirere deg til å få mer av det livet du ønsker deg. eventuelt mer av det livet du har nå. Store greier, jeg vet. Men så jobber jeg da også med de store spørsmålene. Og de små. Ikke alltid det er så mye som skal til, selv om de beste resultatene ofte kommer med langsiktig jobbing.  

Jobben min er et resultat av et verdivalg jeg tok for noen år siden. Det førte til en større karriereomlegging. Frem til 2015 hadde jeg hatt ulike roller i media. Mest som redaktør — de siste sju årene i KK. Der var jeg blant annet med å bygge opp  eventer som KK-mila og KK Treningscamp. Men på et tidspunkt følte jeg at jobben var sluttført. Jeg ville noe annet, og fant en ny og spennende vei.

Jeg kommer opprinnelig fra Grimstad, er utdannet medieviter fra Universitetet i Oslo og sertifisert NLP Professional Coach. I tillegg er jeg sert. Helsecoach, Businesscoach og mindfullnessinstruktør, samt mental trener (RAW level 1 + NOCNA mental trener). Hvorfor ramser jeg opp alle disse sertifiseringene? Fordi coach og mental trener er ingen beskyttet tittel, og jeg er opptatt av å tilby deg god faglig kompetanse.

Det aller viktigste i livet mitt er sønnen min, Ionas. Han spiller basketball, noe som har ført til at jeg særlig har vært engasjert i denne idretten. Jeg har de siste årene samarbeidet med NBBF (Norges Basketballforbund) og de aldersbestemte landslagene (U16 og U18). Jeg har vært så heldig å få jobbe med noen av Norges beste basketballspillere på individuelt nivå. Jeg har også samarbeid med utøvere/trenere innen andre disipliner, som fotball og golf. 

Jeg har prøvd å hoppe av media, men klarer det jo ikke. Storytelleren i meg er for sterk. Jeg er så heldig å få være kursmentor for studenter på journalistskolen.no og tar oppdrag innen redaksjonell rådgivning. Akkurat nå er det podcastutvikling. Jeg bruker også tid på å skrive historier på Instagramkontoen min, @hildebeateberg. Følg meg gjerne der for tips, inspirasjon og personlige historier om livet. Jeg bruker ofte meg selv som case. For selv om jeg har denne jobben, er jeg først og fremst et menneske med sårbarhet, feil og skrubbsår. Ved å godta disse sidene ved meg selv, skaper jeg også et potensiale for vekst og styrke. Dette perspektivet har blant annet resultert i webinaret og foredraget Redaktør i eget liv, der jeg blant annet forteller om min egen reise frem til større trygghet i meg selv.

Profesjonelt er min store drivkraft å se hvilken effekt mental trening har på menneskers liv. Jeg jobber bredt, og møter først og fremst mennesket foran profesjon og rolle. Grunnmuren ligger i hvem du er, og hvordan du står stødig i deg selv. Så jobber vi spesifikt på den arenaen du vil utvikle deg på. Alt henger sammen. 

(Forts. under bildet)

"Jeg møter først og fremst mennesket foran profesjon og rolle."

Jeg er en som liker både å rusle og løpe. Jeg bor på Løkka i Oslo og har nylig kjøpt meg et gammelt trehus i Risør. Der er planen å klappe katter, se utover havet og få ro til å jobbe med mer langsiktige prosjekter. Men jeg liker også tempo, raske skritt og kjappe beslutninger. Jeg er en happy runner, derfor er løping en interesse som jeg villig vekk promoterer. Som mental trener er jeg opptatt av sammenhengen mellom psykisk og fysisk helse — se helheten. Jeg erfarer det jo selv: Hvordan hodet mitt blir mer i vater når jeg er fysisk aktiv.

Samarbeidspartnere 2021: