Tjenester

Jeg brenner for å hjelpe mennesker til å gjøre de endringen de ønsker seg! Jeg er overbevist om at vi kan få til utrolig mye bare vi tør å være ærlige med oss selv, har tro på at vi klarer det og er villige til å gjøre det som skal til. Jeg kombinerer effektive verktøy for positiv endring med mange års ledererfaring fra media.

Mental trening & coaching

En til en-samtaler: En samtalepartner som fokuserer kun på deg, dine ressurser og dine resultater. En prosess som gjør deg tryggere, sterkere og får frem gullet. Mental trening er et effektivt verktøy for positiv endring, enten du vil bli mer på bevisst hvem du er, ta ut mer av ditt potensiale eller nå konkrete mål. Med mental trening styrker du de mentale musklene dine så du står tryggere i deg selv, blir mer bevisst og forbedrer prestasjonene dine. Mental trening er for alle!

Jeg har lang erfaring med endringsprosesser, og temaer jeg jobber med er bl.a.:

 • Selvtillit
 • Stressmestring
 • Mål, fremdrift, selvledelse
 • Prestasjonsforbedring
 • Fokus og tilstedeværelse
 • Stressmestring
 • Verdier og identitet
 • Ledelse og lederutvikling

Som sertifisert mental trener og coach, har jeg en velfylt verktøykasse av effektive teknikker for personlig endring hentet fra bl.a. kognitiv psykologi, klassisk idrettspsykologi og NLP (nevrolingvistisk programmering). Dette sikrer deg en profesjonell og effektiv prosess. Mitt mål er at du skal få en inspirerende prosess og lære effektive teknikker du kan bruke på alle områder av livet. Mine kunder er alt fra privatpersoner og pensjonister til idrettsutøvere og ledere. Ta kontakt i dag om du er nysgjerrig på hva mental trening kan tilby deg.

Workshops & kurs: Workshops er et supert format om du vil lære deg mental trening sammen med kolleger eller du som leder ønsker å gi dine medarbeidere effektive verktøy for endring og selvledelse. Eller hvorfor ikke ta en session med vennegjengen? I workshop’ene vektlegges dialog, aktiviteter og praktiske oppgaver slik at læringsutbyttet blir maksimalt. Kursene skreddersys etter behov, og kan kombineres med en til en-samtaler for å sikre optimal læring og implementering av verktøyene i etterkant med deltakerne. Eksempel på temaer: Introduksjon til mental trening, effektiv målsetting/selvledelse, stressmestring, kommunikasjon/hvordan kommunisere bedre, selvtillit/slik blir du tryggere.

Min stil er entusiastisk, motiverende, uformell og spissformulert, og jeg ikke går av veien for å bruke meg selv som «case». Ta kontakt om du ønsker å høre mer om hva jeg kan tilby deg/din bedrift.

Kommunikasjon & merkevarebygging

Med lang erfaring som leder og redaktør i mediebransjen, brenner jeg for kommunikasjon og storytelling. Merkevarebygging handler blant annet om å finne sin egenart, sine verdier og sin identitet, noe som også er grunnleggende når det kommer til personlig utvikling. Derfor ligger altså ikke mental trening og merkevarebygging så langt unna hverandre!

Med personlig merkevarebygging kombinerer jeg nettopp disse områdene. Slik jeg ser det, er det en sammenheng mellom den historien du forteller til deg selv (indre dialog, overbevisninger) og den historien du forteller om deg selv til andre. Det handler bl.a. om identitet og selvtillit: Vet du hvem du er, blir du ikke bare tydeligere overfor deg selv, men også overfor andre.

Personlig merkevarebygging handler om å få frem dine beste sider. Det handler om å få større gjennomslag, enten du er leder som ønsker en tydeligere profil, er gründer i en oppstartsfase, ønsker å gjøre et karriereskift eller er jobbsøker. Med min kunnskap om merkevarebygging, kommunikasjon og mentale verktøy, tilbyr jeg et unikt produkt med høy nytteverdi.

Temaer er bl.a:

 • Hvem er DU: Identitet, verdier, egenskaper, ressurser, lidenskaper og ferdigheter
 • Selvtillit/selvfølelse
 • Din historie/salgspitch
 • Presentasjonsteknikk
 • Kommunikasjon: Tydelighet og synlighet

Hver prosess skreddersys. Synes du dette høres spennende ut? Ta kontakt for nærmere info!

Foredrag

Jeg brenner for formidling! I fjor holdt jeg bl.a. foredrag i mentale forberedelser for U16-landslaget (gutter) inn mot EM i Sarajevo, og har også besøkt idrettslag og videregående skoler (Edvard Munch VGS og Elvebakken VGS). Ta kontakt om du er interessert i å høre mer om hva jeg kan tilby på dette området.

Close