Tjenester

Jeg brenner for å hjelpe mennesker med positiv endring. Jeg er overbevist om at vi kan få til veldig mye bare vi tør å være ærlige med oss selv, har tro på at vi klarer det og er villige til å gjøre det som skal til. Jeg kombinerer effektive verktøy for positiv endring med mange års ledererfaring fra media.

Mental trening & coaching

En til en-samtaler: En samtalepartner som fokuserer kun på deg, dine ressurser og dine resultater. En prosess som gjør deg tryggere, sterkere og får frem gullet. Mental trening er et effektivt verktøy for positiv endring, enten du vil bli mer på bevisst hvem du er, ta ut mer av ditt potensiale eller nå konkrete mål. Med mental trening styrker du de mentale musklene dine så du står tryggere i deg selv, blir mer bevisst og forbedrer prestasjonene dine. Mental trening er for alle!

Jeg gjør samtaler face to face, online og tilbyr også walk& talks.

Jeg har lang erfaring med endringsprosesser, og temaer jeg jobber med er bl.a.:

 • Selvtillit
 • Stressmestring
 • Mål, fremdrift, selvledelse
 • Prestasjonsforbedring
 • Fokus og tilstedeværelse
 • Stressmestring
 • Verdier og identitet
 • Ledelse og lederutvikling

Som sertifisert mental trener og coach, har jeg en velfylt verktøykasse av effektive teknikker for personlig endring hentet fra bl.a. kognitiv psykologi, klassisk idrettspsykologi og NLP (nevrolingvistisk programmering). Dette sikrer deg en profesjonell og effektiv prosess. Mitt mål er at du skal få en inspirerende prosess og lære deg effektive teknikker du kan bruke på alle områder av livet. Mine kunder er næringsliv – idrett – privat. Ta kontakt i dag om du er nysgjerrig på hva mental trening kan tilby deg.

Workshops, foredrag & webinarer

Jeg brenner for formidling på flere plattformer. På foredragssiden har jeg særlig hatt oppdrag inn mot idretten, både på klubb- og landslagsnivå, og har flere ganger de siste to årene vært engasjert av NBBF/Norges basketballforbund inn mot de aldersbestemte U-landslagene (U16 og U18). Jeg holder også mer inspirasjonsrettede foredrag, som #aldriforsent og Redaktør i eget liv. Ta kontakt for nærmere info.

Workshops er et supert format om du vil lære deg mental trening sammen med kolleger eller du som leder ønsker å gi dine medarbeidere effektive verktøy for endring og mental styrke. I workshopene vektlegges dialog, refleksjon, aktiviteter og praktiske oppgaver slik at læringsutbyttet blir maksimalt. Kursene skreddersys etter behov, og kan kombineres med en til en-samtaler for å sikre optimal læring og implementering av verktøyene i etterkant med deltakerne. Eksempel på temaer: Introduksjon til mental trening, effektiv målsetting/selvledelse, stressmestring, kommunikasjon/hvordan kommunisere bedre, selvtillit/slik blir du tryggere.

Webinarer er et format jeg også tilbyr, en plattform som ble særlig aktualisert i koronakrisen. Jeg skreddersyr temaene etter behov, og gjennomfører også webinarer på oppdrag for samarbeidspartnere. I vår særlig journalistskolen.no. Et av vårens webinarer har vært for målgruppe basketballspillere og coacher, en introduksjon til mental trening. Dette kan for eksempel være aktuelt for lag og klubber.

Min stil er entusiastisk, motiverende, uformell og spissformulert, og jeg ikke går av veien for å bruke meg selv som «case». Ta kontakt om du ønsker å høre mer om hva jeg kan tilby deg/din bedrift.

Treningscamper

Helt siden jeg jobbet i KK og var med å etablere KK-mila og KK Treningscamp i Tyrkia, har jeg vært opptatt av å skape arenaer for utvikling — gjerne kombinasjonen fysisk og mental trening. I den senere tid har jeg vært med å arrangere workshops og treningscamper i inn- og utland, som RAW Camp på Norefjell Si & Spa, Fast & Slow Camp i Italia og workshopen Våg og ta plass! her hjemme.

Kommunikasjon & storytelling

Med lang erfaring som leder og redaktør i mediebransjen, brenner jeg for kommunikasjon og storytelling, og har en konto på Instagram der jeg legger ut daglige tips om mental trening og personlig utvikling – @hildebeateberg. Det er faktisk ikke så lang vei fra journalistikken til mental trening, selv om formålet jo er ganske så forskjellig. Det handler ofte om å stille kvalitetsspørsmål som går til kjernen. Og de gode historiene: I mental trening er jeg opptatt av de historiene vi forteller om oss selv. Bidrar de til å styrke oss eller det motsatte? Vi kan se på livene våre som personlige forellinger. Vi er alle redaktører i eget liv, og har selv regien på hva vi velger å vektlegge. Det handler om bevisstgjøring rundt eget liv; identitet og selvtillit. Vet du hvem du er, blir du ikke bare tydeligere overfor deg selv, men også overfor andre.

I forlengelsen av dette, er jeg opptatt av personlig merkevarebygging, som jo handler om å få frem dine beste sider, på samme måte som at hensikten med mental trening er å øke ditt potensiale gjennom å finne gullet i deg selv. Det handler om å få større gjennomslag, enten du er leder som ønsker en tydeligere profil, er gründer i en oppstartsfase, ønsker å gjøre et karriereskift eller er jobbsøker. Ønsker du en prosess hos meg med fokus på personlig merkevarebygging, ser vi bl.a. på følgende temaer:

 • Hvem er DU: Identitet, verdier, egenskaper, ressurser, lidenskaper og ferdigheter
 • Selvtillit/selvfølelse
 • Din historie/salgspitch
 • Presentasjonsteknikk
 • Kommunikasjon: Tydelighet og synlighet

Ta kontakt om du vil bestille/høre mer om tjenestene jeg leverer. 

Close