Referanser

Mentaltrening med Hilde Har gitt meg ro i kroppen og styrke til å takle enorme utfordringer

«Mentaltrening med Hilde har gitt meg ro i kroppen og styrke til å takle enorme utfordringer da hele grunnfundamentet i livet mitt ble revet bort. Vi har jobbet med diverse teknikker, som målsetting, fokus, selvtillit… ta grep når alt bare raser sammen. Hilde er en meget inspirerende og dyktig coach. Hun hjelper deg med å få ting i riktig perspektiv, se muligheter du kanskje ikke har vært klar over, prioritere slik at man kommer videre. Etter mental trening med Hilde føler jeg mer kontroll og ro. Jeg har kommet styrket ut av situasjonen og med bedre søvnkvalitet og livskvalitet. Hilde er så tilstede i coachingen, hun er ikke pressende, men en dyktig samtalepartner som kan faget sitt. Bak coachrollen merker man det ligger en varm, trygg person med hundre prosent interesse for mennesker og det hun jobber med. Jeg anbefaler virkelig Hilde som coach.»

Kvinne (50)

 

Der jeg før var usikker i visse situasjoner, har jeg nå blitt sikrere og sterkere

«Hilde har vært veldig flink med å legge til rette for mentale teknikker som jeg kan bruke. Hun var veldig konkret på hva jeg burde gjøre og hvordan jeg kan sette opp teknikkene i en plan som var veldig behjelpelig. Mental trening med Hilde har hjulpet meg med å ha gode vaner før, under og etter trening og ellers i hverdagen. Der jeg før var usikker i visse situasjoner har jeg nå blitt sikrere og sterkere grunnet mental trening.»

Agami Daniel Hando, fotballspiller på NK Jedenistvo Bihac, Bosnia

Situasjoner som jeg før så på som stressende håndterer jeg nå

«Jeg bestemte meg å gå til en mentaltrener i 2018 på grunn av at jeg satser på landeveissykling. Jeg hadde et ønske om å bli sterkere mentalt. Etter jeg begynte å gå hos Hilde har jeg fått en ny forståelse av hva mentaltrening kan bidra til. Mentaltrening for meg har ikke bare hjulpet meg på idrettsarenaen, men også i hverdagen. Jeg har fått meg mentale verktøy. Situasjoner eller tanker jeg før så på som stressende og vanskelig håndterer jeg nå med disse verktøyene, dette gir et sterkere selvbilde og tankesett. Tusen takk for å ha hjulpet meg til å få «sterkere hode» på idrettsarenaen og i hverdagen.»

Stine-Marie Snortheim (20), landveissyklist

Jeg fikk innmari god hjelp til å takle overgangen

«Jeg tok kontakt med Hilde da jeg ble AFP-pensjonist for snart 2 år siden. Overgangen til AFP kom litt brått på meg, og jeg befant meg plutselig i en «Kleiner mann — was nun»-situasjon. Jeg fikk innmari god hjelp av Hilde til å takle overgangen; hun fant raskt ut hva som var mine utfordringer. Vi ble enige om en timeplan med litt jobb, treningsaktiviteter, sosiale avtaler osv. Dette fungerte veldig bra.
Jeg går fortsatt hos Hilde; nå er hun coach og mentaltrener for meg. Hun er en utmerket samtale- og diskusjonspartner om mange forskjellige sider ved livet, både praktiske ting og mer eksistensielle. Stresssituasjoner forsvinner, eller reduseres betydelig, når jeg har vært hos Hilde.  Oppsummert: Hun er en glimrende coach og mentaltrener!»
Atle (64), pensjonist

 

 

Close