Hvorfor velger en relativt voksen dame som er opptatt av indre verdier å bli ambassadør for et treningsmerke?

Nei, hvorfor ikke. Det il si— det er mange grunner. We Are Fit er et norsk treningsmerke av høy kvalitet for alle størrelser, fasonger og aldersgrupper. Det er en glede for meg å kunne fronte en sånn inkludering, gjerne bidra til å sprenge litt alderssterotypier.

Det er tross alt ikke så mange årene siden voksne damer ble latterliggjort på treningssenteret fordi de gikk i tights.

Ja, sånn var det, faktisk. Der er vi heldigvis ikke nå. For meg handler dette om glede og reinspikka utfoldelse. Jeg får spille ut litt andre sider av meg selv. Ikke minst får jeg muligheten til å synliggjøre en sterk gruppe damer som definitivt tåler å løftes mer frem — også på sosiale medier.

Både i jobben min og privat er jeg opptatt av det helhetlige i mennesket — kropp og psyke henger som kjent sammen. Vi vet at fysisk aktivitet har stor effekt på den mentale helsa vår. Det merker du sikkert selv, og det viser studier. Da er det veldig naturlig for meg å fronte fysisk aktivitet, noe for eksempel mitt samarbeid med nettstedet løpetrening.no viser – et fantastisk tilbud som sprer løpeglede til alle. Jeg er opptatt av at kvinner i alle aldre kan finne sin naturlige plass på startstreken — at en våger å ta mer plass om en kjenner at plassen en står på blir litt trang. Dette var også noe som motiverte meg sterkt i jobben som KK-redaktør, da jeg var med på å samle kvinner fra hele landet til felles løpeglede med KK-mila. Det å stille seg opp på startstreken, enten den streken handler om å gripe en mulighet, ta en utfordring eller være tydelig og synlig når det trengs, er viktig for å kjenne mestring, utvikling og styrke.

Min erfaring er at det er lett å gjøre seg mindre enn en er i overbevisningen om at andre fikser eller fortjener den plassen bedre.

Dette er en begrensende overbevisning vi finner i alle aldersgrupper og på tvers av kjønn, og er noe jeg vil til livs. Det er også noe jeg stadig vekk jobber med i eget liv. En sterk drivkraft for meg er å jobbe for at alle, uansett hvor vi er i livet, kan bruke styrkene våre til å folde oss ut. Være den vi er og ønsker å være, ikke den vi tror at andre vil at vi skal være. Livsutfoldelse er et bra ord: Folde oss ut i livet. Det høres så selvfølgelig ut, men er det nødvendigvis ikke, er min erfaring. Men så mye gøyere å gjøre, da gitt.

Følg meg gjerne på Instagram: @hildebeateberg

Produkter avbildet: We Are Fit Blue Shine Tights, Grey Cheetah Bra Seamless, Black Teddy Jacket, Tank White Ribbed Seamless, Cheetah Black Tights, Camo Longsleeve. 25% på ordinære varer ved rabattkode: 25hildebeateberg / wearefit.no