IMG-0597-e1623400921485-768x1024

Lederutvikling i nord

Altså, kan en drive utvikling under mer optimale forhold?!

I månedskiftet mai/juni var jeg med å sette i gang et lederutviklingsprogram i nord som skal gå et års tid. Det hele har vært utsatt på grunn av coronaen, men endelig er vi i gang. Jeg leverer mental trening. Nå er det jammen meg flott å møte folk ansikt til ansikt igjen! Spennende prosjekt å være med på, og så er det hyggelig å jobbe med dyktige kolleger. Og hvilket scenery! I strålende sol. Har faktisk aldri vært i Nord-Norge før, så dette var helt magisk for en sørlending som har vært i covidbobla innafor ring 3 altfor lenge. Gleder meg til fortsettelsen.

Turen mest overflødige plagg: Boblejakke.

Lederutvikling: Nysgjerrig på hva mental trening kan gi deg og din bedrift? Jeg leverer både en til en-mentoring, workshops og foredrag. Kontakt meg gjerne for en uforpliktende prat.