IMG-8716-575x1024

Årets julegave? Gi et gavekort med mental trening!

…Eller til andre anledninger. Superstolt av disse gavekortene her, altså! Det er venninne og tidligere kollega Ina Martinsen som står for designet, og jeg syns de utstråler akkurat den styrken som gaven representerer.

Du kan bestille gavekortet til deg selv eller noen du er glad i; en venn, et familiemedlem eller en kollega. Kanskje den mest utviklende og mest meningsfylte gaven som ligger under treet i år?

Mental trening er systematisk og kontinuerlig trening av mentale ferdigheter over tid. Med dette gavekortet kan du enten bestille en kom i gang-time eller en pakke bestående av tre eller flere timer. En gave som styrker den viktigste muskelen og som vil gi en god start på det nye året!

Send meg en uforpliktende e-post i dag for info eller bestilling! Gavekortet finnes både i papir og i digital versjon.

Så da spør jeg som nissen: Hohoho, er det noen utviklingsorienterte barn her i dag?