19045

Mental trening for basketballspillere, lag og coacher

Mental styrke er avgjørende for å lykkes som utøver — på alle nivå. Som NBBFs samarbeidspartner innen mental trening, tilbyr jeg nå spesialtilpassede pakker for for basketballspillere, -coacher og lag. Her er en oversikt!

Mental trening/lag

Kickstart: 1 webinar/foredrag 

 • En introduksjon til mental trening: Hva er mental trening, hvorfor er det smart for deg som utøver + første oversikt over de viktigste ferdighetene og teknikkene som du trenger for å bli sterkere mentalt. Perfekt i oppstart av sesong eller på samlinger gjennom sesongen.
 • Mulighet for videre individuell oppfølging i form av samtaler (bestilles i tillegg).

Fordypning: 1 webinar/foredrag

 • Vi går mer i dybden: Hvordan styrke et konstruktivt mindset? Hvordan prestere under press?
 • Mulighet for videre individuell oppfølging i form av samtaler (bestilles i tillegg).

Mental skills trening: Pakke på 4 supernyttige webinarer/workshops med fordypning i effektive mentale teknikker 

 • Lær deg de viktige verktøyene som gjør deg sterk i hodet! Målsetting, indre dialog, visualisering, avspenning/stressmestring. Fokus på rutiner og og hvordan du får teknikkene inn i treningshverdagen din.
 • Mulighet for videre individuell oppfølging i form av samtaler (bestilles i tillegg).

Garderobetalk: En times confidence boost for laget!

 • Enkeltsession med fokus på selvtillit, fokus og spenningsnivå, feks på en trening før en viktig turnering, match, sluttspill eller ved behov gjennom sesongen.

Mental trening/enkeltspillere

 • Individuelle samtaler. Hvordan utvikle mental robusthet? Hvordan få ut mer av ditt potensiale? Lær deg de grunnleggende prinsippene for mental trening, hvordan nettopp du kan bruke disse til å styrke deg som utøver/bedre dine prestasjoner, samt utvikle deg som spiller og menneske. Bli mer bevisst dine spesifikke styrker og hva du trenger for å få en optimal progresjon. Lær deg verktøyene og hvordan disse kan hjelpe deg i din spillerhverdag.
 • 5 eller 10 samtaler online/face to face.
 • OBS! Mulighet for egne rammeavtaler for spillere på landslagsnivå.

Mental trening/coacher

 • Individuelle samtaler: Hvordan du som coach kan ta i bruk mentale verktøy som en del av lagets rutiner. Utvikling av deg i coachrollen (kommunikasjon, verdier, bevisstgjøring rundt eget potensiale og lederskap).
 • 5 eller 10 samtaler online/face to face.
 • Kan også gjennomføre webinar/foredrag for klubbens trenere.

For alle tjenester: Ta kontakt for info og pristilbud. Vær tidlig ute med høstens bestillinger.

Basketball is a mental game. Mener nå JEG, da. Foto: @marikafoto