IMG-1005-1140x700

Ambassadør for løpetrening.no

MINE MÅL 2020 (REKLAME): Som mentaltrener jobber jeg mye med at andre skal nå sine mål. Men må jo ikke glemme mine egne!

Som en del av mine personlige mål for 2020 har jeg blitt ambassadør for løpetrening.no. Nettstedet tilbyr løpeprogrammer for alle nivå og distanser + tilgang på egen online løpecoach. Du følger et tilpasset program med ukentlige økter, og du får altså din egen løpecoach som du kan spørre og be om råd underveis. Jeg skal følge opplegget utover våren, og hovedmålet er å bygge en enda bedre og mer langsiktig form — i tillegg til å spisse formen inn mot Oslo Maraton, 10 for Grethe. ja, nå kjører vi proft! Med et treningsprogram rettet spesifikt mot løpingen (vinterprogrammet jeg har valgt inneholder også styrketrening), får jeg mer struktur og kvalitet, og får gjort mer av det jeg syns er bra å holde på med. Og madre mia: Jeg forplikter meg mer! Jeg er i et opplegg, krysser av for gjennomført uke, så her kan jeg ikke sluntre unna.

Klar for nytt løperegime!

Har alltid likt løping. Det er en av de aktivitetene som gir meg overskudd og styrker meg mentalt. Det har opp igjennom vært en måte å få luft mellom øra på og samtidig blåse ut gørra på, for å si det pent. Men selv om jeg har likt det i mange år, jeg var jo i sin tid med å starte KK-mila, så har kontinuiteten vært litt opp og ned. I høst begynte jeg å trene litt mer systematisk, og nå ønsker jeg å utfordre meg selv enda et hakk.

LES OGSÅ: Det jeg tenker på når jeg snakker om løping

Prosessen er definitivt et viktig mål i seg selv: Etablere gode, langsiktige vaner, følge et proft regime og få mer kunnskap, bli i bedre form, få mentalt overskudd, oppleve løpeglede, kjenne mestring… det er så mange grunner. OG, som nevnt: Det er ikke til å stikke under en stol at 10 for Grethe på Oslo Marathon til høsten er en gyllen gulrot som jeg gleder meg til å gnafse på. Jeg har «alltid» elsket stemningen og folkefesten på slike løp, og det er noe som motiverer meg skikkelig. Må nok innrømme at det nok også blir litt #revengeseason, for å bruke hashtaggen til LeBron James. I fjor løp jeg med skade i låret og lite løpetrening i forkant. Men det var gøy, og gøy skal det bli i år!

Sjekker ut første ukes økter, som starter… nå snart, gitt!

LES OGSÅ: MÅL 2020. 10 spørsmål som får deg i gang

Løpetrening.no har fokus verdier jeg syns er viktig: glede, mestring og langsiktighet. Som ambassadør får jeg dessuten en enda bedre mulighet til å vise noe jeg syns er viktig: at også voksne damer (og menn) kan ta sin naturlige plass i feltet. Uansett hva slags felt det måtte være. Det handler om å finne de tingene i livet som gir energi og så rydde plass. Løping med det sønnen min kaller for mine «rare spillelister» er en av de tingene. Så da kjører jeg i gang! Er 2020 året jeg skal komme i mitt livs løpeform, tro? Èn ting er sikkert: Forholdene er aldri blitt lagt bedre til rette. Håper du blir med og heier. Eller enda bedre: Bli med! Gleder meg til å samarbeide med dyktige Andreas Gossner og løpetrening.no. To be continued!