Håper du har hatt en deilig ferie! Her er litt om tilbudene mine i høst.

Kanskje du har brukt sommeren til å tenke de store tankene om deg selv og livet ditt. Kanskje du bare har kjent på en følelse av at du har lyst til å gjøre en forandring, styrke, forbedre, komme i gang, nå et mål, få hjelp til å sortere. Kanskje du har en spesifikk utfordring du ønsker å ta tak i. Jeg er klar for å bistå deg.

Samtaler

Kjerneproduktet mitt er individuelle samtaler, og kundene er privatpersoner, idrett og næringsliv. Jeg tilbyr både en-til-en og via Skype/Facetime. Jeg skreddersyr prosessen etter hva som er dine spesifikke utfordringer, behov og ønsker. Likevel følger jeg et rammeverk slik at vi har en viss struktur og du sikrer deg kunnskap om de viktigste mentale verktøyene. Samtalene er fokusert på dine styrker og muligheter, og vi setter opp mål for prosessen. Som sertifisert både mentaltrener og coach har jeg mange gode verktøy for positiv endring i verktøykassa, både fra klassisk idrettspsykologi, kognitiv psykologi og eksistensiell psykologi, for å nevne noe, samt NLP — nevrolingvistisk programmering. Min lange erfaring som leder i media er noe jeg har stor nytte av, særlig når det gjelder temaer som ledelse, endring, omstilling, kulturbygging, kommunikasjon og personlig merkevarebygging.

Ta kontakt for info og timebestilling her. Du kan lese litt kundereferanser her.

Minigrupper

Jeg brenner for å skape inspirerende arenaer for mestring og utvikling! Mental trening i minigrupper er noe jeg lenge har hatt lyst til, og i høst starter jeg. Formålet er å ha et tilbud til deg som har lyst til å lære deg mental trening i et fellesskap sammen med andre — og til en lavere kostnad. Du vil få grunnleggende kunnskap om mentale ferdigheter og verktøy, og gruppene vil ha preg av workshop;, dvs. at vi jobber med praktiske øvelser underveis. Gruppene, som består av 3-5 deltakere, går over fem ganger utover høsten, og det kreves ingen forkunnskap. Begrenset antall plasser. Oppstart 19. september. Mer info og påmelding her. NB! Lav pris! Totalt kr 2990,-

Workshops

Læring gjennom aktiv deltakelse. Jeg skreddersyr temaene etter organisasjonens/bedriftens behov, enten det handler om innføring i mental trening, kommunikasjon, selvledelse, mentale forberedelser, selvtillit/det å tørre å ta plass. Siden jeg har jobbet mye med merkevarebygging i store merkevarer (bl.a bladet KK), kjører jeg også egne workshops i kommunikasjon og personlig merkevarebygging. Jeg kombinerer dette med mental trening, slik at det blir en helhetlig, grundig og ganske unik prosess. Ta kontakt for nærmere info og pristilbud.

Foredrag

Workshop-temaene gjøres også som foredrag. Egner seg for bedrifter, idrettslag, videregående skoler/høyskoler og ellers sammenhenger der man ønsker kunnskap om mental trening — eller trenger en boost. Tilbakemeldingene er at jeg har en engasjerende og smittende stil.  Ta kontakt for nærmere info og pristilbud.

Treningscamper og eventer

Den italienske riviera

Ett av høstens store høydepunkter er uten tvil FAST & SLOW CAMP, treningscamp på den italienske riviera med Gjyri Helèn Werp 6.-10. september. Da står en kombinasjon av sol, strand, trening, smil, inspirasjon, og mental trening på programmet i den lille byen Laigueglia. Dette er en rustikk liten perle av en by halvannen times kjøring fra Nice. Målet er å gi deltakerne en skikkelig energiboost inn mot høsten. Les mer om campen her.

Grimstad

…Og så dette, da: 12. oktober gleder jeg meg til å ha et treningsevent i hjembyen min, Grimstad, med den erfarne og superinspirerende trenings- og zumbainstruktøren Gro Austenå Berg — som tilfeldigvis er min niese. Det blir en deilig dag med fysisk + mental trening. Alt er en helhet: Move your body – move your mind. Info og påmelding kommer snart. Bli med da, sørlendinger!

Håper noe av dette høres spennende ut! Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på. Det å sette av tid til din egen utvikling en av de lureste investeringene du kan gjøre, synes nå JEG, da.

Mental trening er trening du blir klokere av.

Foto: @marikafoto