19. september starter jeg opp med noe jeg har hatt lyst til lenge: Mental trening i minigrupper! Et tilbud for deg som ønsker å få en mental styrkeboost sammen med andre og få grunnleggende kunnskap i mentale ferdigheter og teknikker.

Tilbudet er for deg som vil bruke litt av høsten til mental gruppetrening! Du får trent de mentale musklene og lære deg teknikker du kan bruke direkte i din hverdag. Gruppene blir på maks fem personer og strekker seg over fem kvelder der vi tar for oss nyttige temaer jeg håper og tror du vil få syns er både inspirerende og utviklende. Temaer vi bla skal jobbe med er: Selvledelse, hvordan sette gode mål og gjennomføre, mine styrker, selvtillit, stressmestring/balanse, tilstedeværelse og fokus. Gruppene vil ha preg av workshop der du selv er aktivt med, det legges opp til samtaler og praktiske øvelser. Alt i en hyggelig setting med smil og lave skuldre!

LES OGSÅ: God sommer! 

Det trengs ingen forkunnskap for å være med. Ta kontakt om dette høres interessant ut. Og veldig hyggelig om du tipser noen du kjenner som du tenker at dette kan være interessant for. EARLY BIRD: 10% rabatt ved påmelding innen 1. august.

Dette gleder jeg meg veldig til — håper vi ses! Sammen er vi jo sterkere.

Foto: Pexels