IMG-6857-1024x1024

God sommer!

Endelig sommer! På tide å senke skuldrene og roe… helt….. neeeeed… Skviser inn et par ord om høsten før jeg er så langt nede i hengekøya at jeg ikke klarer å komme meg opp igjen.

Litt naturstridig å tenke høst og fallende løvverk her vi er midt i sommer og sol, men jeg er altså godt i gang med planlegging av de første månedene etter ferien.

AUGUST:  

Starter opp workshopsesongen med MENTALTRENING FOR U-LANDSLAGENE I BASKETBALL — trener- og spillerutvikling i regi av Norges Basketballforbund (NBBF). Da har u-landslagene lagt bak seg en aktiv sommer med Nordisk og EM, og det er på tide å både summe og zoome seg inn mot høsten. Må innrømme at jeg synes det er ekstra gøy å få lov til å spre kunnskap om mentale verktøy i basketballmiljøet, som ligger mitt hjerte så nær.

Foto: NBBF

SEPTEMBER:

Gleder meg til FAST & SLOW CAMP sammen med Gjyri-Helèn Werp på den italienske riviera 6.-10. september! Det blir intet mindre enn magisk: Sol, trening, inspirasjon, mental trening og kos — høstens beste boost! Fortsatt noen ledige plasser, så her er det bare å forte seg å melde seg på før flyprisene fyker i været.

Sammen er vi sterkere! Foto: Pexels

NYHET! MT SMALL GROUPS! Til høsten lanserer jeg et nytt tilbud: MENTAL TRENING I MINIGRUPPERDet er for deg som har lyst til å bruke litt av høsten til å få en mental styrkeboost og lære deg mentale verktøy sammen med andre. Og der vi ikke minst inspirerer og heier på hverandre! Dette blir eksklusive grupper på maks fem deltakere og holdes hver 14. dag fem ganger utover høsten. Meld deg på i dag dersom du tenker at dette er noe for deg —  begrenset antall plasser. Forkunnskaper ikke nødvendig. Oppstart torsdag 19. september.

Fast & Slow Camp foregår i Laigueglia på den italienske riviera.

OKTOBER:

Lørdag 12. oktober blir det full rulle i Grimstad! EVENT MED TRENING OG MENTAL TRENING som jeg arrangerer jeg sammen med mangeårig zumba- og treningsinstruktør (og min fine niese), Gro Austenå Berg. Vi har også med oss kostholdsveileder Hege Hushovd på laget. Grimstad er jo selveste hjembyen min — håper mange sørlendinger kaster seg på! Mer info kommer.

Event i Grimstad med denne dama her til høsten!

For nye og gamle kunder som ønsker individuelle samtaler i sommer, er jeg tilbake 11. juli.

GOD SOMMER!!! NYYYT!

Stor klem

Oppslagsbildet: Fra min faste plass i sola i Hellas.