IMG-2639-1024x1024

WORKSHOP 27. APRIL: VÅG Å TA PLASS!

WORKSHOP: Altså, dette blir ett av vårens høydepunkter for min del. Gleder meg STORT til å holde workshop med fine, dyktige og superinspirerende Silje Torp!

Silje var jeg så heldig å bli kjent med på et sertifiseringskurs i mental trening jeg var med på hos Raw Trening i fjor vår. Vi fant hverandre umiddelbart på flere plan, noe som endte opp i et nydelig vennskap og nå samarbeid. Silje er ikke «bare» en fantastisk skuespiller, hun er utdannet PT og sertifisert mental trener også, og har så mange inspirerende sider å spille på. Nå har vi laget en spennende workshop med et tema som vi begge brenner for: Det å våge å ta plass, som vi mener handler om å få øye på seg selv og leve ut alt vi er og kan og har, uten å unnskylde oss eller prøve å gjøre oss mindre.

Workshopen blir en herlig miks av fysisk trening med strikk (Silje er jo selveste strikkdronninga og har nettopp gitt ut bok om temaet), mental trening og morsomme øvelser for både refleksjon og lek. Det er viktig at kropp og hode spiller på lag, derfor vil altså workshopen ha et helhetsperspektiv.

Tid: 27. april Kl. 10.00 -15.00 

Sted: Krønsj, Brenneriveien 11 på Grünerløkka i Oslo.

Pris: 2990,- pr person.

Håper vi ses! Klikk her for info og påmelding!