IMG-3065-787x1024

FAST & SLOW CAMP: Mamma mia… vi har reservert et helt hotell!

CAMP: Ja, sånn måtte det jo gå når min gode venn og nærmeste samarbeidspartner fra KK-tiden, Gjyri Helèn Werp og jeg bestemte oss for å slå våre pjalter sammen igjen.

FAST & SLOW CAMP er vårt felles kjærlighetsprosjekt. Med denne campen har vi komponert den turen vi selv har lyst til å dra på; en miks av fysisk trening, mental boost, inspirasjon, sol, sjø, nytelse… en deilig blanding av det litt raske og litt mer saktegående her i livet. Vi trenger begge deler, tenker vi.

Vi møttes jo en gang på 80-tallet på Tjæreborgs reiselederskole, senere etablerte vi KK treningscamper i Tyrkia, så ringen er nå på mange måter sluttet for vår del!

LES OGSÅ: Min «bromance»

Campen skjer fra 6. – 10. september i vakre Laigeglia, en nydelig, liten perle langs den italienske rivieraen, halvannen times kjøretur fra Nice. Dersom du har vært på den franske siden, er den italienske delen av rivieraen litt mer rustikk — men definitivt ikke mindre sjarmerende (snarere tvert imot, spør du meg)! Vi har trålet området på kryss og tvers og lagt opp et program vi synes er topp: Jogging langs strandpromenaden, styrketrening med lokal instruktør, gåturer opp langs åssidene, blinket ut deilige restauranter – og reservert solsenger på stranden. På ettermiddagene samles vi i «headquarter» på takterrassen med utsikt over landsbyen og middelhavet for litt indre påfyll og inspirasjon ivaretatt av meg og Gjyri Helèn, før vi fortsetter til felles middager. Vårt mål er at du skal få en deilig, varm boost inn mot høsten! Håper du blir med oss – dette gleder vi oss skikkelig til! Her er link til mer informasjon og påmelding + litt bilder: