Dette er stedet der jeg skamløst markedsfører meg selv og tjenestene mine. Og forhåpentligvis sprer litt inspirasjon.

Jeg er opptatt av positiv endring. Jeg kombinerer det jeg har lært om kommunikasjon og storytelling fra mediebransjen med mental trening og personlig utvikling. Og hva blir så det? Tenker dette sitatet av forfatteren Miguel Ruiz oppsummerer:

Find the courage to ask questions and to express what you really want. Communicate with others as clearly as you can to avoid misunderstandings, sadness and drama.

På disse sidene finner du innlegg om temaer jeg er opptatt av. Jeg har ingen skyhøy publiseringsfrekvens, men oppdaterer når jeg har tid og lyst. Formålet er å gi deg en smakebit på hva jeg kan tilby. Og hva er jeg opptatt av? Noe jeg synes er grunnleggende viktig, er å heie på folk. Jeg elsker mennesker som gir raust av seg selv og som på ulike vis inspirerer omgivelsene rundt seg. Enten lavmælt eller på høyt volum – det er så mange slags måter å inspirere på. Derfor møter du fine folk jeg kjenner eller som jeg møter på min vei og som jeg har lyst til å gi litt ekstra applaus.

Og apropos applaus: Takk til alle dere som har gitt likes og hyggelige kommentarer til sidene — det setter jeg utrolig stor pris på! En stor takk til dyktige Sassa Rostad i Pagelook, som har rigget opp hele greia. Tusen takk til fotograf Karoline Bjønnes, som skapte vårstemning en bikkjekald høstdag mellom Barcode-blokkene (magisk lys den dagen!). Og veldig stor takk til fototalentet Martine Lund, som liker aller best å ta kule bandbilder i svarthvitt på Øyafestivalen eller av basketballspillere med attitude. Men som endte opp med et landlig fotoshoot av meg i farger på en solvarm trapp.

Tusen takk for at du er innom! Håper du finner noe som inspirerer. Kommentarer eller noe du vil at jeg skal skrive om? Send meg en mail, da vel!

Og ta endelig kontakt om du har lyst til å høre mer om mental trening og hva det kan tilby deg. Eller kanskje du har lyst til at vi skal finne på noe gøy sammen? Alltid inspirerende med nye samarbeid!

Ha en herlig dag videre!

 

Foto: Karoline Bjønnes